• La reducere

RAGNAUD SABOURIN Carafe, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 656.79
RON 532.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest cognac Ragnaud Sabourin trebuie sa trezeasca curiozitatea cunoscatorilor care vor aprecia bogatia si flexibilitatea gustului.

Produs exclusiv din struguri din regiunea Grande Champagne si invechit 25 ani, Ragnaud Sabourin XO este un cognac elegant imbuteliat intr-un decantor patrat. Un cognac floral foarte delicat cu note de dulceata de petale de trandafiri, vanilie si condimente.

Culoare: mahon

Miros: note florale, unele dulciuri, dulceata de petale de trandafiri

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Ragnaud Sabourin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale