• La reducere

REMY MARTIN 1738 Accord Royal, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 542.67
RON 407.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Remy Martin 1738 Accord Royal este învechit în butoaie din lemn de stejar rumenite la interior, de unde împrumută aromele bogate şi complexe ce definitivează caracterul sofisticat al băuturii.

Sortimentul a fost creat pentru a onora un eveniment important din istoria brandului. În anul 1738, la doar 14 ani după ce Rémy Martin a început producţia de coniac, Regele Louis al XV-lea, impresionat de calitatea băuturii, a permis plantarea viţei de vie pe terenuri noi printr-un tratat regal. 

Notele degustării:

Miros: Note bogate de prune şi smochine, completate de arome de caramel şi accente lemnoase.

Gust: Arome dulci de caramele cu unt, ciocolată neagră şi condimente coapte.

Finish: Persistent, aromat.

Culoare: Ambră.

GNGR_715

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
Remy Martin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale