• La reducere

REMY MARTIN Cu Pahare, VSOP, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 277.92
RON 214.00 Economiseste 23%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Rémy Martin VSOP este un cupaj din eaux-de-vie cu potenţial excelent de învechire, care provin exclusiv din podgorii de înaltă clasă situate în regiunile Cognac, Grande Champagne şi Petite Champagne.

Sortimentul poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail precum French Mojito. Sticla este însoţită de două pahare cu design clasic.

Notele degustării:

Miros: Note de vanilie, împrumutate din butoaiele de stejar franţuzesc Limousin, urmate de tonuri de caise, măr copt şi accente florale.

Gust: Arome de fructe zemoase, învăluite elegant în note de lemn dulce.

Finish: Lung şi aromat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
Remy Martin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale