• La reducere

RENAULT Carte Noire, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 271.23
RON 198.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cu o traditie de peste 140 de ani, Renault Carte Noire detine una dintre cele mai vechi retete de cognac din lume. Cu o vechime ce poate varia intre 4 si 10 ani, strugurii selectati pentru crearea acestei eaux–de-vie trec printr-un process de distilare si maturare in butoaie de stejar.

Astfel licoarea dezvolta gustul aromat de caisa coapta, vanilie si portocala amaruie. Finish-ul este prelung si dezvaluie nuante de citrice, vanilie si stafide, un gust suplu dar, in acelasi timp, maleabil.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Renault
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale