• La reducere
  • New

REVISEUR V18, XO, Petite Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 717.98
RON 639.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Mirosu inițial delicat de rancio, cu note complexe de fructe coapte și delicioase. Arome între fructe roșii delicioase, lemnul și frunzele vărsate, chiar și unele note de cafea prăjită din care rezultă o armonie senzoriala. Sunt prezentate niște arome de cafea, fructe confiate și lemn de cedru. Rotunjimea și moliciunea uimitoare sunt bine echilibrate cu persistență de note lemnoase.

GN0050

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Petite Champagne
Brand
Le Reviseur
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale