• La reducere

ST ROBERT Cognac, Extra, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 596.30
RON 483.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

In varsta de cateva decenii, in butoaie de stejar mic, Cognacul St Rob Extra este cel mai vechi din gama acestui producator de cognac artizanal. Oferind o mare valoare pentru bani, aceasta este sansa de a detine și de a va bucura de un cognac care este cu adevarat istorie în proces, multumita celor cateva decenii care i-au fost luate pentru a ajunge la fructificare.

In plus, sticla in sine este o încantare pentru aspect - culoare inchisa, cu marcaje de aur contrastante, cu siguranta aceasta este una pe care nu doriti sa o pastrati ascunsa.

Ofera o lungime mare pe palate și persistenta excelenta in aroma. Buchetul elibereaza arome de cacao si violete, precum si un miros minunat de rancio.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Blended
Brand
St Rob
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale