• La reducere

ST ROBERT Cognac, XO, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 551.35
RON 408.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sf. Rob XO Cognac ar putea fi unul despre care nu ati auzit inca, dar merita cu siguranta un loc in colectie. Oferind o valoare extrem de bună pentru acesti bani, acest amestec de Borderies si de Fins Bois eaux-de-vie este o delicie, fie ca un aperitiv sau digestiv.

Este prezentat intr-o carafa incantatoare, care este pictata manual cu frunze de aur de 24 de carate, care, desigur, include celebrul pheonix al casei.

Aroma de rancio si fructe.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
St Rob
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale