• La reducere

TESSERON LOT N90, XO, Blended, 1L, 40% ABV

RON 446.15
RON 348.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tesseron Cognac Lot no 90 XO Ovation își datorează prospețimea și puritatea față de vivacitatea vopselelor noastre.

Afișează o combinație deosebit de atrăgătoare de vigoare și complexitate, pe care mai multe cuburi de gheață le arată perfect – o primă întâlnire cu un coniac mare.

Făcut din cele mai bune terroir-uri în Cognac – Grande Champagne, Petite Champagne și Fins Bois – caracterul unic al lotului 90 provine de la învechirea prelungă în butoaiele de stejar, care adaugă bogăție și complexitate.

Compoziţie

struguri Ugni Blanc

Amestec

Grande Champagne, Petite Champagne și Finis Bois

Învechire

10 ani

Note degustare

  • Culoarea aurie.
  • Nas foarte proaspat, avand note de pere și gutui pe atac, dau drumul elementelor erbacee, fructe uscate și nuci, proaspete, cu indicii interesante de migdale.
  • Palatul: Concentrat, puternic, reflectă aromele prezentate de nas – coniac tipic, de calitate, tânără

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
Tesseron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale