• La reducere

TIFFON Cognac, VSOP, Fins Bois, 0.7L, 40% ABV

RON 230.12
RON 191.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cu o nuanta de cupru frumos si o sticla eleganta, Tiffon VSOP cu siguranta arata de afaceri. O casa Cognac , care are peste 100 de ani, nu te astepti la lucruri putine de la ei, asta e sigur. VSOP se face cu struguri cultivati pe un deal calcaros al regiunii Fins Bois.

Produs dintr-un mix de cognace atent alese, provenite din regiunea Fins Bois, Tiffon VSOP impresioneaza prin caracterul sau complex, definit de arome florale, dar si prin finalul persistent ce aminteste de condimente si vanilie.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fins Bois
Brand
Tiffon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale