• La reducere

VOYER Cognac, VSOP, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 269.41
RON 229.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Voyer VSOP Grand Champagne este un amestec de "eaux-de-vie"  100% Grand Champagne, cu o vechime cuprinsa intre 7 si 14 ani.

Maturarea se face in butoaie de stejar Limousin cu ardere medie, in butoaie noi de 3 ani şi apoi in butoaie vechi, ce sunt tinute într-o pivnita umeda, apartinand domeniilor Voyer.

Culoare: Aurie, cu nuante de bronz.

Arome: Acest coniac a ajuns la o varsta, in care un coniac dezvaluie perfect plinătatea notelor sale, in cazul de fata florale; arome de tei şi flori uscate vor prevala cu un dram delicios de caise.

Gust: un gust subtil si persistent de fructe.

GNGR_193

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Voyer
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale