• La reducere

VOYER Napoleon, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 382.05
RON 298.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Voyer Napoleon este un amestec de "eax-de-vie , 100% Grand Champagne, cu o vechime cuprinsa intre 12 si 14 ani.

Maturarea se face în butoaie de stejar Limousin cu ardere medie, in butoaie noi de 3 ani si apoi in butoaie vechi, ce sunt tinute intr-o pivnita umeda.

Culoare: Chihlimbar cu un dram de tenta de aur vechi.

Arome si gust: florale. O atingere de trandafir, iasomie, cuişoare roz, combinate cu o prima arome de fructe, piersici si prune, dar si maturarea indelungata a acestuia, accentueaza delicat o persistenta aroma de vanilie.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Voyer
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale