• La reducere

VOYER Premier Cru, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 524.39
RON 430.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest cognac vechi, 100% Grande Champagne XO, este numit Premier Cru de coniac, Grand Cru Francois Voyer. Este unul din cele mai elegante cognac-uri.

Maturat in butoaie de stejar de tip Limousin, Voyer XO este tinut trei ani in butoaie tinere, ca mai apoi, maturarea finala, sa fie in butoaie de stejar în vârstă.

Este tinut intr-o pivnita umeda, ce apartine domeniilor Voyer.

Culoare: mahon inchis

Aroma: Aici Grande Champagne ajunge la plinatate! Gasim un festival de arome exceptionale : cuişoare, scorţişoară, vanilie, condimente, fructe uscate (nuci), amestecate cu un inimitabil miros de note de trabuc, care caracterizeaza intrucatva cognac-urile foarte vechi.

In aceste arome regasim cu adevarat, arta Cognac -ului.

Palatul este dulce , foarte aromat, un jubileu de arome seducatoare care se succed usor, bucurand prelung papilele gustative.

Finish-ul este rotund, echilibrat, dezvaluind tonuri aromatice minunate.

Se poate consuma ca atare, sau insotit de un cub de gheata.

Obtine:

Medalia de aur: General Agricultural Competition, Paris March 2010

"Coup de Coeur 2010" Guide Hachette, 90-95 Wine Enthusiast

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Voyer
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale