Comanda produselor se efectueaza in conforrmitate cu Articolele mai jos mentionate extrase din Termenii si Conditiile de utilizare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati sectiunea de Termeni si Conditii.

    8.3. Comanda online

    8.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate pe site, ofertele de prețuri fiind limitate în timp (după perioada indicată, prețurile anumitor produse pot suferi modificări iar cele promoționale nu vor mai fi vizibile pe site-ul www.luxurydrinks.ro).

    8.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și valabile la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comandă emisă.

    8.3.3. Contractul la distanță este considerat încheiat de către S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. atunci când comanda plasată de către Client este confirmată electronic de către S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. Mai mult, înainte de a valida comanda Clientului și înainte de a expedia produsele, S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. are dreptul să contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. (telefonic sau e-mail), pentru a obține confirmarea personală de către Client a datelor sale de identificare și livrare. Clienții acceptă că S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. nu poate fi forțat să valideze/livreze produse către persoane care nu au confirmat datele de livrare și identificare.

    8.3.4. S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. va putea proceda la denunțarea unilaterală a contractului și la anularea automată a comenzii efectuate de Client, chiar și fără o notificare prelabilă adresată Clientului, fără nici o obligație ulterioară a vreunei parți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:  

    • activitatea Clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L.;

    • pentru alte motive obiective;

    8.3.5. în cazul în care Clientul refuză primirea coletului de la curier o singura dată, S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. iși rezervă dreptul de a refuza orice altă comandă viitoare.

    8.3.6. O comandă plasată nu poate fi modificată prin intermediul Contului. Dacă Clientul dorește o modificare (includerea sau renunțarea la produse) acesta va contacta reprezentanții S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L..

    8.3.7. În cazul în care un Client iși modifică datele personale, aducând la cunoștința S.C. TOP DIGITAL STORE S.R.L. acest aspect, toate comenzile în derulare existente la acel moment, iși păstrează datele definite/acceptate de către Client înainte de momentul modificării, luâdu-se în considerare pentru livrare și contact, noile date modificate corespunzator.

    8.4. Comanda telefonica

    Clientul/Membrul poate efectua comenzi telefonice.