• La reducere

BICKENS London Dry Gin, Italia, 1L, 40% ABV

RON 93.33
RON 84.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest gin este un sortiment inedit, creat in pot stiluri diferite primul fiind traditional iar celalalt contemporan imbinate astfel sa creeze o capodopera in materie de ginuri. Mai bland fata de sortimentele traditionale, mai elegant si mai accentuat fata de cele mai cunoscute, aduce laolalta aromele intense de ienupar, citrice, condimente si plante exotice.

Acest gin sec este unul vibrant, destinat amatorilor de aventura, celor care doresc sa se lase impresionati de aromele misterioase ale lumii contemporane si de cele traditional britanice. Un gust rafinat, o textura impecabila, o personalitate bine conturata, astfel poate fi descris sortimentul obtinut cu pasiune si dragoste.

Considerat un tribut pentru acest sortiment de bauturii, Bicken's London Dry Gin ofera senzatii cu adevarat extaziante, fie ca este asociat cu sucuri de fructe, fie ca este transformat in cocktailuri intrigante. Notele pe carele dezvaluie sunt bogate si variate, de la cele intense de citric si portocala la cele intrigante de coriandru, angelica. Finish-ul lung este detaliul care inspira si ofera aerul dinamic care l-a consacrat.

Aspect: Limpede cristalin

Miros: Citrice, Vegetal, Ienupar

Gust: lamaie, Portocala, Ceai verde, Agrisa, Ienupar, Bergamota

CLH00003

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Italia
Brand
Bickens
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale