• La reducere

BLACKWOOD`S Vintage Dry, Marea Britanie, 0.7L, 40% ABV

RON 176.25
RON 141.00 Economiseste 20%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Inspirați de frumusețea naturii din Shetland, producătorii ginului Blackwoods așteaptă în fiecare an perioada potrivită pentru a recolta plantele folosite în prepararea ginului.

Cu fiecare lot lansat, rețeta este ușor schimbată, în funcție de calitatea și cantitatea plantelor recoltate. Aceste plante locale din Shetland sunt infuzate cu ienupăr și coriandru, dar și cu alte ingrediente precum lime, care dau acestui dry gin aroma sa unică și complexă.

Plantele sunt ținute în apă minerală naturală pentru a-și elibera aromele delicate înainte de a fi distilate în loturi mici, cu declarație de recoltă vintage.

Aroma este proaspata, cu citrice delicate si note pe baza de plante.

Cretusca si rozul mare adauga o subtila nota florala elementelor de ienupar si radacina angelica. O nota usor sarata se strecoara spre final, iar cocktail-urile devin o experienta noua.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Marea Britanie
Brand
Blackwoods
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale