• La reducere

BLACKWOOD`S Vintage Dry, Marea Britanie, 0.7L, 60% ABV

RON 205.19
RON 158.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Shetland se află situat pe paralela de 60° latitudine nordică, care a servit drept inspirație pentru acest gin de 60% vol. alcool.

Fiecare vintage este produs în cantități foarte limitate, fiind subtil diferit de celelalte, aroma fiind întotdeauna determinată de disponibilitatea botanicelor selectate.

Acest gin sec 60% este produs pentru Mixologul profesionist. Este perfect pentru a face mai multe cocktail-uri bazate pe gin. 

Aroma acestui gin este ușoară și proaspătă, cu citrice și note delicate florale, ce lasă o senzație catifelată pe cerul gurii.

GNGR_575

Informatii Produs

Alcool
60% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Marea Britanie
Brand
Blackwoods
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale