• La reducere

BOTANIST Islay Dry, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 309.33
RON 232.00 Economiseste 25%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

The Botanist este un gin artizanal în compoziţia căruia intră 9 ingrediente clasice şi 22 de plante locale culese manual din Islay.

Prin caracterul său aparte, sortimentul reflectă întru totul spiritul acestei locaţii scoţiene izolate. Ginul este distilat lent în alambic Lomond pentru ca plantele să îşi dezvăluie complexitatea aromatică în ritmul lor.

Rezultatul este unul deosebit de interesant şi autentic, care promite să ofere consumatorilor o experienţă cu totul altfel prin intermediul unui buchet bogat, catifelat şi bine echilibrat.

Notele degustării:

Miros: O simfonie de arome proaspete şi delicate de mentol, ienupăr, coriandru, anason, coajă de portocală şi flori de primăvară.

Gust: Explozie hipnotizantă de note citrice, accente florale, plante aromatice şi condimente.

Finish: Lung, complex, proaspăt.

Culoare: Incolor.

GNGR_579

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Scotia
Brand
The Botanist
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale