• La reducere

BOTTEGA Bacur, Italia, 0.5L, 40% ABV

RON 201.37
RON 147.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Fascinantul gin italian creat de legendara casă Bottega se lasă numaidecât descoperit de amatorii acestei categorii de băuturi şi fascinează cu un buchet sofisticat, compus din ingrediente culese local, de la poalele Alpilor.

Sortimentul îşi etalează originile italiene printr-un stil aparte, suficient de versatil încât să poată crea baza unei varietăţi de cocktailuri. Sticla metalică vine să accentueze personalitatea băuturii, conferindu-i totodată un plus de eleganţă.

Miros: Buchet proaspăt şi armonios, unde se disting note de ienupăr, coajă de lămâie şi salvie.

Gust: Arome clare de ienupăr, mirt şi salvie, completate cu accente citrice.

Finish: Curat, catifelat, ierbos.

Culoare: Incolor.

PMALX32

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale