• La reducere

BULLDOG Extra Bold, Anglia, 1L, 47% ABV

RON 181.48
RON 147.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bulldog este un sortiment de gin premiat în repetate rânduri, produs într-o distilerie cu o tradiţie de peste 250 de ani în producţia de gin.

Acest sortiment neconvenţional combină plante exotice cu ingrediente de cea mai bună calitate, distilate de patru ori, pentru a obţine un gust echilibrat şi un finish desăvârşit.

Grâul provine din terenurile fertile din regiunea Norfolk, apa folosită este extrasă din cele mai pure izvoare, iar amestecul de plante numără 12 ierburi din 8 zone diferite ale lumii: seminţe de mac alb din Turcia, coriandru din Maroc, frunze de lotus din China, angelică din Germania, lămâi şi migdale din Spania, lemn dulce din China şi lavandă din Franţa.

Pentru a asigura consistenţa gustului, plantele sunt aduse din aceleaşi zone an după an.

Notele degustării:

Miros: Note proaspete de ienupăr, lavandă, angelică şi lămâie.

Gust: Arome elegante de ienupăr, angelică şi accente de piper alb.

Finish: Persistent, cu note de angelică şi piper.

Culoare: Incolor.

GNGR_580

Informatii Produs

Alcool
47% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Anglia
Brand
Bulldog
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale