• La reducere

BULLDOG Gin, Anglia, 1L, 40% ABV

RON 213.04
RON 147.00 Economiseste 31%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Realizat într-o distilerie cu peste 250 de ani de tradiţie în producţia de gin, Bulldog este un sortiment neconvenţional, care combină ingrediente clasice de cea mai bună calitate cu plante exotice pentru a obţine un buchet aromatic unic, bine echilibrat şi un finish deosebit.

Mixul de 12 ierburi şi plante selecţionate din opt zone diferite ale lumii cuprinde: seminţe de mac alb din Turcia, lemn dulce şi frunze de lotus din China, coriandru din Maroc, angelică din Germania, migdale şi lămâi din Spania şi flori de lavandă din Franţa.

Pentru a asigura constanţa şi consistenţa gustului, plantele sunt întotdeauna importate din aceleaşi regiuni geografice.

Notele degustării:

Miros: Buchetul combină elegant note proaspete de ienupăr, lavandă, angelică şi accente citrice.

Gust: Arome curate de ienupăr şi angelică, la care se adaugă influenţe subtile de piper alb.

Finish: Persistent, uşor piperat.

Culoare: Incolor.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Anglia
Brand
Bulldog
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale