• La reducere

LANGLEY`S No.8, Anglia, 0.7L, 41.7% ABV

RON 141.11
RON 127.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Consumatorul modern cere din ce în ce mai mult de la o băutură. Mai multă aromă, mai mult caracter, mai multă originalitate. Langley’s No.8 este distilat în alambic tradiţional englezesc tip oală, o singură dată, din cereale şi ingrediente locale care conferă o identitate pur englezească sortimentului.

Deşi este un gin tradiţional, cu buchet clasic, Langley’s No.8 se adresează în special celor care preferă ginuri sofisticate. Şi asta pentru că acest gin în sine are un caracter sofisticat şi elegant.

Miros: Note intense de ienupăr, pin şi lămâie, învăluite în accente florale subtile de lavandă şi violetă.

Gust: Arome bogate de ienupăr, salvie şi coriandru, completate cu influenţe citrice, lemn dulce, condimente şi un strop de piper.

Culoare: Incolor.

DLV00120

Informatii Produs

Alcool
41.7% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Langley's
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale