• La reducere

LARIOS 12, Spania, 0.7L, 40% ABV

RON 83.12
RON 64.00 Economiseste 23%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distilat de cinci ori şi îmbuteliat într-o sticlă cu design interesant, Larios 12 Botanicals Premium Gin completează excelent serile relaxante de vară cu aroma sa delicată, florală. Cele douăsprezece plante care intră în compoziţia sa sunt alese una câte una pentru a se completa şi armoniza reciproc excelent.

Doar aşa se poate obţine un buchet seducător, predominant citric. Amestecul include ienupăr, rădăcină de angelică, nucşoară, coriandru, mandarină, clementină, grapefruit, lime şi portocală.

Miros: Parfumat, dominat de arome citrice, la care se adaugă accente florale şi influenţe ierboase.

Gust: Note bogate de ierburi şi condimente, învăluite în aroma seducătoare de citrice, cardamom şi flori de portocal.

Finish: Aromat, dominat de aroma de ienupăr.

Culoare: Incolor.

PMALX92

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
LARIOS
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale