• La reducere

LARIOS Rose, Spania, 0.7L, 37.5% ABV

RON 88.89
RON 64.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gin Larios Rose este un gin expresiv, cu influente mediteraneene evidente ce reuseste sa captive simturile datorita personalitatii sofisticate. Din pricina caracterului bland si rafinat este companionul ce nu trebuie sa lipseasca de la petrecerile vibrante si intalnirile prietenesti.

Caracterul expresiv al ginului este rezultatul unor procese complexe de distilare si infuzare. Fiecare picatura de Larios Rose este distilata de patru ori, procesul de infuzare este unul sofisticat si confera unicitate si parfum mediteranean. 

Aromele elegante sunt rezultatul imbinarii prietenoase intre alcool, ienupar, capsuni si citrice. Culoarea roz pal care se remarca la prima intalnire te duce cu gandul la petrecere, la soare la aer cu parfum sarat de mare. Miresmele proaspete de citrice, capsuni si ienupar contureaza perfect tabloul varatic creat.

Gustul care captiva este intens, elegant, aromat, creionat in jurul aromelor de ienupar, eucalipt, grapefruit si capsuni. Pentru a-si dezvalui caracterul rafinat Larios Rose trebuie asociat cu castravete, apa tonica si multa gheata. Ginul cu caracter premium este usor de apreciat si de indragit de cunoscatori si amatori de cocktailuri cosmopolite.

Miros: ienupar, capsuni, dulce           

Gust: ienupar, eucalipt, capsuni, citrice

Culoare: roz pal

PMALX91

Informatii Produs

Alcool
37.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
LARIOS
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale