• La reducere

MONKEY 47, Germania, 0.5L, 47% ABV

RON 192.41
RON 152.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Monkey 47 este un gin german special, care combină cu eleganţă tradiţia britanică, spiritul exotic al Indiei şi caracterul curat al ingredientelor locale. Sortimentul oglindeşte perfect personalitatea boemă şi pragmatică a creatorului său, Montgomery Collins. Monkey 47 este distilat din 47 de plante (de unde si provenienţa numelui) şi amestecat cu apă pură de izvor.

Printre ingredientele care intră în compoziţia sortimentului se regăsesc şi merişoare, fructe care nu sunt în general folosite pentru gin, dar tocmai acesta este farmecul acestei băuturi surprinzătoare.

Buchetul este foarte bine structurat şi echilibrat, pentru a contura un gin expresiv, complex şi deosebit, care se adresează în special celor ce preferă băuturile inedite.

Miros: O explozie iniţială de note citrice, urmată de arome proaspete de eucalipt, note lemnoase şi accente de pin.

Gust: Arome vibrante de coji de lime şi note de ierburi aromatice, aşezate pe o bază pronunţată de ienupăr.

Finish: Persistent, cu tonuri de lime şi pin.

Culoare: Incolor.

SRPN00036

Informatii Produs

Alcool
47% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Germania
Brand
Monkey 47
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale