• La reducere

Rutte Old Simon Genever, Olanda, 0.7L, 35% ABV

RON 244.19
RON 210.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Rutte Oude Simon Jenever este cu siguranta un simbol al casei Rutte. Simon din nume ne spune ca acest gen este creat dupa vechea formula secreta a fondatorului Simon Rutte. Si ca atare, combina cereale, ierburi si ienupar. Un ingredient special al acestui gen sunt nucile prajite, care creeaza o aroma incomparabila in aceasta bautura.

Parfumul lui Rutte Simon Jenevers dezvaluie arome subtile care variaza de la cereale si ierburi pana la o aroma de alune. 

PMF118

Informatii Produs

Alcool
35% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
RUTTE
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale