• La reducere

WHITLEY NEILL Blackberry, Anglia, 0.7L, 43% ABV

RON 162.92
RON 145.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin gustul deosebit de mure alaturi de ienupar delicios, citrice dulci si indicii de piper negru. In componenta acestui gin regasim si alte plante botanice precum ienuparul, seminte de coriandru, radacina de angelica, coaja de portocala, lemn dulce sau lamai si mure.

Toate aceste ingrediente se contopesc pentru a crea o complexitate si o eleganta remarcabile acestui gin neted, parfumat, foarte bine echilibrat. Poate fi consumat sec sau poate reprezenta baza unor coktail-uri delicioase.

PFPN055

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Whitley Neill
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale