• La reducere

WHITLEY NEILL Blood Orange, Anglia, 0.7L, 43% ABV

RON 176.83
RON 145.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Whitley Neill Blood Orange Gin este intruchiparea insoritelor tarmuri mediteraneene si dorinta de cunoastere ce se reflecta de-a lungul timpului asupra generatiilor care au produs aceste bauturi. Sortimentele facute cu ajutorul portocalelor rosii este o amintire a familiei Neill din luna de miere petrecuta in Sicilia.

Fiecare planta aromatica care intra in componenta sortimentului sunt atent selectionate pentru a contura perfect si armonios buchetul. Gustul de portocale rosii mangaiate de soarele sicilian impreuna cu accentele usor amarui de coaja de portocale ofera bautorilor un Whitley Neill amplu si elegant ce intra in componenta diferitelor cocktailuri.

Culoare: Pur si transparent

Miros: Floral, Citrice, Condimente

Gust: Ienupar, Angelica, Bergamota, lamaie, Coriandru, Portocale rosii

PFPN056

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Whitley Neill
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale