• La reducere

WHITLEY NEILL Lemongrass & Ginger, Anglia, 0.7L, 43% ABV

RON 179.55
RON 158.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest gin sec este unul vibrant, destinat amatorilor de aventura, celor care doresc sa se lase impresionati de aromele misterioase africane si de cele traditionale britanice. Un gust rafinat, o textura impecabila, o personalitate bine conturata, astfel poate fi descris sortimentul obtinut cu pasiune si dragoste.

Considerat un tribut pentru acest sortiment inedit, acest gin ofera senzatii cu adevarat extaziante, fie ca este asociat cu sucuri de fructe, fie ca este transformat in cocktailuri intrigante. Notele pe care le dezvaluie sunt bogate si variate, de la cele intense de ghimbir si lemongrass la cele intrigante de coriandru, angelica, baobab si cassia. Finish-ul lung este detaliul care inspira si ofera aerul dinamic care l-a consacrat.

Culoare: Limpede cristalin

Miros: Citrice, Ierburi, Fructe exotice

Gust: Banana, Ghimbir, Ienupar, Bergamota, Lemn dulce, lamaie, Portocala

PFPN058

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Whitley Neill
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale