• La reducere

WHITLEY NEILL Parma Violet, Anglia, 0.7L, 43% ABV

RON 179.55
RON 158.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Noua ingrediente isi aduc propria contributie in creionarea unui gin care reprezinta o inspiratie pentru celelalte. Ienuparul, semintele de coriandru, angelica, portocalele dulci si lamaia sunt doar o parte dintre aceste ingredintele.

Aromele pe care le lasa impregnate in gin sunt intense, vibrante. Ginul poate fi consumat simplu, cu gheata, dar ar fi pacat sa nu il flosesti si ca baza pentru diferite cocktailuri.

Culoare: Limpede

Miros: Vegetal, Arome florale si parfumate

Gust: Ienupar, Citrice, Lemn dulce, Coriandru

PFPN059

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Whitley Neill
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale