• La reducere

ABSINTHE Rodnik Cannabis, Spania, 0.7L, 70% ABV

RON 107.59
RON 85.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Rodnik Absinthe Cannabis este absinthul distilat în Spania, produs şi dezvoltat de către Rodnik. Are o aroma fină de anason, fiind ideal pentru prepararea cocktail-urilor, dar şi pentru a fi consumat simplu.

În compoziţia acetuia sunt înglobate plante şi ierburi cu texturi delicate precum Cannabis, având însă şi o mare concentraţie de pelin.

Rodnik Absinthe Cannabis are un miros aromat, un gust puternic care se răspândeşte plăcut după degustare, iar aromele se întrepătrund între anason şi pelin, finalizate de un buchet delicat de ierburi. Are o culoare verzui-albăstruie plăcută şi limpede.

GNGR_1144

Informatii Produs

Alcool
70% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
Absinthe
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale