• La reducere

BORGHETTI Caffe, Italia, 0.7L, 25% ABV

RON 86.21
RON 75.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caffe Borghetti este mai mult decât un lichior, iar expresivitatea sa se datorează ingredientelor de cea mai bună calitate, printre care boabele de cafea Arabica şi Robusta, dar şi pasiunii pentru excelenţă şi calitate. Sortimentul italian păstrează şi astăzi procesul original de producţie şi reţeta inventată de Ugo Borghetti în anul 1860.

Aroma bogată de espresso se împleteşte armonios cu tăria alcoolului pentru a crea echilibrul gustativ perfect. Lichiorul poate fi servit sec sau cu gheaţă, ca digestiv, sau poate fi adăugat într-un cocktail sofisticat.

Miros: Note bogate de cafea proaspăt măcinată.

Gust: Arome intense şi dulci de cafea.

Finish: Lung, dulce-amărui.

Culoare: Cafeniu.

PMALX30

Informatii Produs

Alcool
25% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
Fratelli Branca
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale