• La reducere

BOTTEGA Limoncino Limoncello, Italia, 0.7L, 30% ABV

RON 79.49
RON 62.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Creat exclusiv din lămâi de Sicilia de cea mai bună calitate, Limoncino Limoncello oferă iubitorilor de lichior un strop din prospeţimea mediteraneană în fiecare pahar. Lămâile de Sicilia sunt cunoscute peste tot în lume pentru aroma lor intensă, acesta fiind motivul pentru care au fost alese să creeze baza aromatică a lichiorului.

Toate fructele sunt culese şi curăţate manual, după care cojile sunt lăsate la macerat în grappa. Rezultatul este un lichior extrem de parfumat, care poate fi savurat rece, după masă, dar care se potriveşte foarte bine şi cu îngheţate sau sorbeturi.

Miros: Note intense de lămâi zemoase, proaspăt culese.

Gust: Un buchet dulce, bogat, dominat de aroma proaspătă de citrice.

Culoare: Galben.

PMALX33

Informatii Produs

Alcool
30% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale