• La reducere

CAFFO Grappa Unica di Calabria, Italia, 0.7L, 40% ABV

RON 131.94
RON 95.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caffo Grappa Unica di Calabria este rezultatul tradiției păstrate din generaţie în generaţie încă din anul 1800 şi poartă numele Unica datorită faptului că distileria în care este produsă este singura de acest tip la nivel regional.

Licoarea este distilată din fructe coapte, locale, culese din zona Calabriei, procesul de distilare fiind unul lent, realizat în vase de cupru, ceea ce concentrează întreaga savoare a fructelor. Astfel, avem de-a face cu o grappa ce etalează o aromă extrem de plăcută, populară atât în Italia cât și la nivel internațional. 

Profil aromatic: Un parfum bogat de fructe coapte şi un gust care dezvăluie şi el, la rândul lui, note fructate, frumos echilibrate. 

Culoare: Incoloră

PMF001

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
CAFFO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale