• La reducere

CAFFO Grappa Vecchia, Italia, 0.7L, 40% ABV

RON 155.29
RON 132.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru a obţine o expresie atât de savuroasă, a fost nevoie de o selecție specială de struguri roșii și albi locali, din zona Calabriei. Strugurii trec printr-un proces de distilare la abur, proces care se realizează în vase din cupru pentru a sigila aroma fructelor autohtone.

Rezultatul este Caffo Grappa Vecchia, o grappa ce dezvoltă o nuanță arămie fabuloasă și o aromă ce surprinde cu tonuri specifice unui proces de maturare în butoaie de stejar. Regăsim în profilul său aromatic note delicioase, precum cele de vanilie, dar și un gust cald și rafinat.

Profil aromatic: Notele de miere sunt cele care se dezvăluie primele, iar subtilitatea acestora se topește în accente delicioase de vanilie și tonuri lemnoase, totul pentru a dezvălui tușele caramelizate ale unei licori maturate în lemn de stejar

Culoare: Arămiu

PMF002

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
CAFFO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale