• La reducere

CAFFO Vecchio Amaro del Capo Riserva, Italia, 0.7L, 37.5% ABV

RON 362.96
RON 294.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Lichiorul urmează o veche rețetă artizanală şi conține infuzie de ierburi, flori și fructe din regiunea Calabria, la care se adaugă vin învechit îndelung în butoaie de stejar sloven și păstrat în depozite timp de decenii. Excepționalul rezultat este ulterior maturat în butoaie de stejar pentru a se obține profunzimea fabuloasă a aromelor.

Astfel, Caffo Vecchio Amaro del Capo Riserva devine magia prin care pasionații se bucură de o experiență contemplativă unică, savurând un lichior care își deschide buchetul aromatic la temperatura camerei. 

Miros: Buchetul împletește note fabuloase de citrice, fructe confiate şi condimente prețioase precum șofranul, care se topesc în tonuri calde de scorțișoară, lemn dulce și vanilie voluptoasă 

Gust: Aromele continuă experiența senzorială deosebită, preluând tușele buchetului olfactiv şi ducându-le până în postgust

Finish: Fierbinte, intens, corpolent

Culoare: Ambră intensă 

PMF003

Informatii Produs

Alcool
37.5% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
CAFFO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale