• La reducere

CHOYA Original Ume, Japonia, 0.75L, 10% ABV

RON 69.01
RON 49.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Lichiorul japonez convinge cu o notă plină de pruna. De îndată ce este deschis, parfumul Orientului Îndepărtat îți răsare în nas și te face să vrei mai mult. Aroma sa intensă și fructată va încânta fiecare cunoscător.

Gustul excelent se desfășoară într-o notă amară, însoțită de o dulceață gustoasă. Compoziția plăcută și echilibrată a aromelor dovedește că lichiorurile excelente pot proveni și din Japonia.

PMF019

Informatii Produs

Alcool
10% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Japonia
Brand
CHOYA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale