• La reducere

CHOYA Sake, Japonia, 0.75L, 14.5% ABV

RON 108.96
RON 73.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Choya Sake este un sortiment versatil, care poate fi savurat rece în serile lungi de vară sau cald în nopţile friguroase de iarnă. Băutura este obţinută din orez atent selecţionat din regiuni ecologice şi fermentat la o temperatură joasă, pentru a obţine perfecţiunea aromei.

Fermentaţia este naturală şi lentă, iar mucegaiul Koji ajută la eliberarea zaharurilor, de unde şi gustul dulceag specific băuturii. Sake poate fi servit alături de preparate tradiţionale precum sashimi, sushi sau teriyaki.

Profil aromatic: Un parfum delicat şi blând, cu accente de orez. Gust dulce, armonios, fin şi echilibrat, specific acestei băuturi.

Culoare: Incolor.

PMF018

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Japonia
Brand
CHOYA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale