• La reducere

CHOYA Ume Extra Years, Japonia, 0.7L, 17% ABV

RON 236.07
RON 144.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Choya Extra Years este un Umeshu premium realizat cu fructe Nanko Ume de cea mai bună calitate, care sunt recoltate în regiunea Wakayama din Japonia. Fructele Ume sunt culese special pentru Choya și spălate cu atenție și inspectate înainte de a începe un proces de macerare care durează peste 12 luni pentru a extrage pe deplin calitățile acide ale fructului. Rezultatul este un Umeshu bine echilibrat, dulce și ușor vâscos.

PMF022

Informatii Produs

Alcool
17% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Japonia
Brand
CHOYA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale