• La reducere

CHOYA Yuzu, Japonia, 0.7L, 15% ABV

RON 174.63
RON 117.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Copacii Yuzu pot dura până la 18 ani pentru a ajunge la maturitate. Fructul lor arată ca un grapefruit mic, cu o piele inegală și are multe semințe. Este foarte aromat și are un gust similar cu un amestec de lămâie, mandarină și grapefruit. Conține multă vitamină C, mai ales în piele.

Yuzu se mănâncă rar ca fruct, totuși coaja sa aromată este folosită pentru a garnisi unele feluri de mâncare, iar sucul său este folosit în mod obișnuit ca condiment. De exemplu, Yuzu este un ingredient în popularul sos pe bază de citrice, ponzu. Este, de asemenea, utilizat în băuturile alcoolice, cum ar fi lichiorul Yuzu și cocktail-ul Yuzu.

PMF107

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Japonia
Brand
CHOYA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale