• La reducere

DE KUYPER Amaretto, Olanda, 0.7L, 30% ABV

RON 89.33
RON 67.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

De Kuyper Amaretto este un lichior olandez al cărui buchet aromatic combină note de migdale dulci, vanilie, lămâie şi caramel şi care face parte din gama tradiţională.

Datorită caracterului versatil, sortimentul poate fi consumat sec, cu gheaţă sau într-un cocktail şi este alegerea potrivită pentru cei care apreciază un gust aromat, intens. Aroma clasică a acestui sortiment conferă un gust desăvârşit oricărui mix.

Miros: Note bogate de migdale, caramel şi tonuri citrice.

Gust: Un mix delicios de arome de caramel, vanilie, migdale dulci şi un strop de lămâie.

Finish: Aromat, uşor citric.

Culoare: Auriu chihlimbar.

SRPN00059

Informatii Produs

Alcool
30% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale