• La reducere

DE KUYPER Anisette, Olanda, 0.7L, 25% ABV

RON 100.00
RON 85.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

De Kuyper reprezinta gama de lichioruri pentru cocktail disponibile intr-o sortimentatie extrem de diversa. De Kuyper este leader la nivel international pentru aceasta categorie de produse, pozitie pe care o detine inca din 1998. Istoria acestuia incepe in 1695, in Rotterdam (Olanda), reusind sa reziste si sa se impuna la nivel global prin inovatie continua si calitatea premium a produselor.

De Kuyper Anisette poate fi foarte bine savurat după cină. Aroma sa dulce, savoarea de lemn negru dulce care provine de la semințele de anason au un efect mirific.

PMF111

Informatii Produs

Alcool
25% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale