• La reducere

DE KUYPER Apricot Brandy XO, Olanda, 0.5L, 28% ABV

RON 233.68
RON 222.00 Economiseste 5%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Culoare: chihlimbar clar, auriu

Miros: Piele și caise proaspete și untuoase, banană la cuptor și plăcintă de caise gătite, cu o bogată floră de cais și complexitate de coniac.

Gust: cais proaspăt, bine integrat, puternic, coniac fructat, cu note asemănătoare grappei și o ușoară amărăciune din migdale.

Finish: mai multe arome asemănătoare grappei, banane coapte și caise coapte. Se estompează cu caise persistente la cuptor, note de sherry cu nuci și o notă de rafinament portocaliu.

PMF110

Informatii Produs

Alcool
28% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale