• La reducere

DE KUYPER Blue Curacao, Olanda, 0.7L, 24% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Esenţa acestui lichior este un soi amar de citrice sălbatice, originar din insula Curacao, din a căror coajă uscată se extrage esenţa de curacao. De Kuyper Blue Curacao este distilat din portocale, lămâi şi coji de portocale laraha şi se află în topul celor mai populare lichioruri de fructe din lume. Aroma lichiorului este asemănătoare cu cea de portocală, însă este mult mai intensă şi mai amară.

Culoarea albastră conferă un aspect exotic acestei băuturi şi invita la degustare. Aroma inedită a sortimentului poate fi savurată într-un shot, long drink sau într-un cocktail.

Miros: Note dulci-amărui de citrice.

Gust: Aromă bogată şi intensă de coajă de portocală laraha, portocală de Sicilia şi lămâie.

Finish: Amărui.

Culoare: Bleu intens.

SRPN00058

Informatii Produs

Alcool
24% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale