• La reducere

DE KUYPER Blueberry, Olanda, 0.7L, 15% ABV

RON 90.67
RON 68.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caracterizat de un miros puternic, floral, acest lichior conferă un plus de savoare oricărui cocktail. Esenţa acestei băuturi este gustul ei echilibrat, dulceag, care pare să capteze aroma fructelor proaspete într-un pahar. Producătorii nu au dorit să adauge colorant, pentru a păstra puritatea afinelor.

De Kuyper Blueberry are în compoziţie ingrediente naturale de cea mai bună calitate, alese cu grijă şi poate fi servit simplu, cu gheaţă, într-un cocktail delicios, aşa cum este Martini, sau cu suc de portocale.

Miros: Note parfumate, florale şi arome proaspete, fructate.

Gust: O aromă intensă de afine coapte, zemoase.

Finish: Uşor dulce.

Culoare: Transparent.

SRPN00060

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale