• La reducere

DE KUYPER Caise, Olanda, 0.7L, 24% ABV

RON 131.25
RON 84.00 Economiseste 36%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La prima înghițitură din încântătorul lichior De Kuyper, se manifestă aroma intensă a caisei. Caisele provin din Turcia și Franța și sunt amestecate cu coniac fin Grande Canpagne XO. Aspectul său minunat este cheia și amintește de Bernstein și transmite o aromă caldă, estivală și fructată.

Finisajul lichiorului de caise De Kuyper este cald, dar proaspăt, plin de corp și dulce. Licoarea de caise de mătase alunecă în jos și vă pregătește pentru mai multă plăcere.

PMF112

Informatii Produs

Alcool
24% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale