• La reducere

DE KUYPER Banana, Olanda, 0.7L, 15% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În lume se consumă anual 100 miliarde de banane. Pentru că este un fruct atât de popular, producătorii De Kuyper s-au hotărât să creeze un lichior fructat delicios, cu gust de banane. Extractul de banană este amestecat cu alcool pentru a crea acest sortiment extrem de versatil. Gustul exotic al lichiorului este potrivit pentru a fi savurat într-un long drink sau într-un cocktail delicios.

Miros: Note parfumate de banane, pepene galben delicios şi condimente.

Gust: Arome tropicale de banană dulce, bine coaptă, cu accente de nucă de cocos şi zahăr brun.

Finish: Aromat.

Culoare: Auriu.

SRPN00061

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale