• La reducere

DE KUYPER Creme de Cassis, Olanda, 0.7L, 15% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În secolul al 16-lea lichiorul de coacăze negre era folosit ca antidot pentru muşcătura de şarpe. În zilele noastre, acest sortiment aromat este savurat pentru gustul său captivant. Coacăzele care intră în compoziţia lichiorului De Kuyper Cassis sunt alese cu grijă din zone atent selecţionate.

Esenţa extrasă din fructe este apoi amestecată cu băuturi naturale, conform tradiţiei. Crème de Cassis păstrează acelaşi gust bogat şi aceeaşi culoare intensă de acum 500 de ani. Lichiorul face parte din gama standard şi poate fi servit sec, ca aperitiv sau într-un cocktail. Nu conţine agenţi de colorare.

Miros: Note proaspete şi revigorante de fructe coapte.

Gust: Aromă vibrantă de coacăze negre zemoase, coapte în arşiţa soarelui.

Finish: Proaspăt, catifelat.

Culoare: Roşu intens.

SRPN00062

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale