• La reducere

DE KUYPER Elderflower, Olanda, 0.7L, 20% ABV

RON 90.67
RON 68.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

De Kuyper Royal Distillers a adăugat un gamei sale de lichioruri aromate un sortiment clasic şi tradiţional din flori de soc. De Kuyper Elderflower combină aroma fructelor de soc cu note de miere şi accente delicate de flori de soc. Producătorii recomandă savurarea acestui sortiment inedit alături de un vin spumant sau apă tonică şi gin.

Desigur, gustul proaspăt şi revigorant al acestui lichior se potriveşte excelent şi cu suc de lămâie, aroma sa îndrăzneaţă fiind ideală pentru o multitudine de cocktailuri speciale.

Miros: Note vibrante, intens parfumate de fructe şi flori de soc.

Gust: Aromă dulce, uşor înţepătoare de fructe de soc, completată de note delicate de miere de albine şi accente hipnotizante de floare de soc.

Finish: Aromat, uscat.

Culoare: Auriu cristalin.

SRPN00063

Informatii Produs

Alcool
20% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale