• La reducere

DE KUYPER Melon, Olanda, 0.7L, 24% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Aliatul perfect al unor cocktailuri celebre precum Margarita sau Martini, De Kuyper Melon e caracterizat de o superbă aromă de pepene galben. Pentru prepararea acestui sortiment, producătorii folosesc ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Se spune că industria alimentară cheltuie averi pentru a descoperi o formulă care să imite gustul de pepene galben cât mai bine, însă fără niciun rezultat remarcabil.

Folosind fructe naturale, coapte în arşiţa soarelui, De Kuyper creează un lichior proaspăt şi aromat, potrivit pentru a fi savurat în long drinks sau cocktailuri de tot felul.

Miros: Note parfumate de pepene galben scăldat în razele soarelui.

Gust: Aromă dulce, uşor acidă, de pepene galben zemos, bine copt.

Finish: Lung, uscat.

Culoare: Verde smarald.

SRPN00057

Informatii Produs

Alcool
24% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale