• La reducere

DE KUYPER Peachtree, Olanda, 0.7L, 20% ABV

RON 92.00
RON 69.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment este cel mai bine vândut produs De Kuyper, fiind apreciat în toată lumea pentru versatilitatea sa incredibilă. Gustul delicios, delicat şi elegant de piersică permite combinarea acestui lichior cu foarte multe alte băuturi, devenind astfel şi un preferat al barmanilor. Producătorii recomandă savurarea sa cu vin spumos, şampanie, sucuri sau fresh de portocale.

Peachtree este produs din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, iar recipientul cu design modern completează perfect prospeţimea aromelor lichiorului.

Miros: Note proaspete, revigorante de piersici proaspăt culese.

Gust: Aromă seducătoare de piersică zemoasă, coaptă în arşiţa soarelui.

Finish: Aromat.

Culoare: Incolor.

SRPN00056

Informatii Produs

Alcool
20% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale